Over ons

Nathalie met Vlaamse roots en Simon, we wonen in het mooie Goes. Samen gaan we al 10 jaar naar de champagnestreek. We hebben onze favoriete huizen en willen iedereen de kans geven om hier kennis mee te maken. Champagne hoeft geen exclusief duur drankje te zijn, wel een betaalbare belevenis om te delen, met z’n twee op de bank of met iedereen. We geven graag uitleg over onze ervaringen, de champagne, zijn geschiedenis en willen jullie graag laten proeven. 

Neem een kijkje in de webshop of contacteer ons voor een proeverij. Voor een uniek cadeau of relatiegeschenk hebben wij ook ideeën. Volg ons voor video’s, verhalen en tips.

 

Groetjes,

Simon & Nathalie

Bubbels 2 Bubbels

Wij zijn Nathalie en Simon, komen uit Goes en zijn sinds 2019 trotse eigenaren van Bubbels2Bubbels. Wij kopen de bubbels direct bij de boeren. Generatie op generatie doet de boer alles om de beste bubbels te maken. In deze tijd hebben de kleine wijnboeren onze steun hard nodig. Bestel daarom je oud en nieuw champagne bij ons en geniet van mooie en exclusieve bubbels. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Neem Contact Met Ons Op

    Volg Ons Op Social Media